CONTENT MARKETING.

Laat uw klanten op een andere manier kennismaken met uw onderneming.

Wat is content marketing?

Uit onderzoek blijkt dat consumenten steeds vaker blind zijn voor reclame. Ze kijken uitgesteld en spoelen reclameblokken door, ze negeren advertenties in magazines en ook online zijn banners minder en minder efficiënt. Slimme marketeers gaan daarom op zoek naar nieuwe en betere manieren om hun doelgroep te bereiken. Content marketing is een van die oplossingen.

Content marketing is any marketing that involves the creation and sharing of media and publishing content in order to acquire and retain customers.

Via content marketing gaat men content publiceren die interessant is voor de doelgroep. Deze content kan verschillende vormen aannemen, gaande van eenvoudige artikels tot uitgebreide video’s. Het doel van deze techniek is om bezoekers op een ongedwongen manier te laten kennis maken met een onderneming. De focus ligt op communicatie in plaats van directe verkoop.

Voordelen van content marketing

Content marketing wint nog steeds aan populariteit. Dat komt omdat deze online marketing techniek enkele interessante voordelen biedt:

FRESHNESS

Zoekmachines houden van website die regelmatig nieuwe content aanbieden. Content marketing speelt hierop in en zorgt voor frequente updates.

HERGEBRUIK

De content kan hergebruikt worden in andere media, zoals brochures, Facebook, Twitter, nieuwsbrieven, enz. Uw investering betaalt zichzelf dus meerdere keren terug.

LONG TAIL

Daarnaast kan content marketing voor meer long tail traffic zorgen. Dit zijn bezoekers die erg specifieke zoektermen van meerdere woorden gebruiken.

LINK BUILDING

Nog een voordeel van content marketing: het kan als basis dienen voor link building. Content marketing maakt het aantrekken van nieuwe links eenvoudiger.

Zo helpen we u

content marketing strategie
STRATEGIEONTWIKKELING

Wat is het doel van uw content marketing? Waarover gaat u praten? Hoe maakt u een content kalender op? Welke tone-of-voice past het best bij uw onderneming? Wij zorgen voor het antwoord op al deze vragen tijdens de creatie van een content marketing strategie. Een goede strategie is de basis voor een succesvolle implementatie.

SCHRIJVEN VAN ARTIKELS

Gebruikt u een bedrijfsblog voor uw content marketing en heeft u geen tijd of inspiratie om deze op te vullen? Wij zorgen voor leuke en interessante artikels. Indien nodig wordt alles aangeleverd in HTML opmaak, inclusief bijhorende afbeeldingen. U hoeft enkel nog op de publicatieknop te klikken. Simpel!

blogartikels schrijven
infographic maken
ONTWERP VAN INFOGRAPHICS

Gaat u liever voor een meer ‘visuele’ aanpak? Dan is een infographic – een visuele presentatie van statistieken – een goede keuze. Fuseo ontwerpt voor uw onderneming een op maat gemaakte infographic, volledig volgens uw huisstijl. Zelfs een zogenaamde gifographic, die via animaties complexe concepten uitlegt, is mogelijk!

Maak nu een afspraak

Starten met content marketing? Wij helpen u graag verder!

of