SEO COPYWRITING.

Teksten waar bezoekers en zoekmachines van houden.

Teksten voor bezoekers én zoekmachines

Goede copywriting overtuigt bezoekers om actie te ondernemen. Maar copywriting voor het web moet ook zoekmachines overtuigen. Een geoptimaliseerde tekst kan uw rangschikking een behoorlijke boost geven en voor extra klanten zorgen. SEO-copywriting is dus een interessante investering.

ÉÉN DOEL

Wij schrijven webteksten in de eerste plaats voor bezoekers. Ze moeten met plezier de inhoud lezen en honger hebben naar meer. Pas dan zijn we in onze opzet geslaagd. Tijdens het schrijven houden we steeds het achterliggende doel in ons achterhoofd; een product kopen, informatie opvragen, een brochure downloaden, … Deze call-to-action vormt de rode draad van ons verhaal.

DE JUISTE ZOEKTERM

SEO-copywriting draait om zoektermen. Daarom worden alle teksten afgestemd op één trefwoord. Dat trefwoord – inclusief synoniemen en afgeleide termen – gebruiken we op enkele strategische plaatsen. Dat helpt zoekmachines om de context van de tekst beter te begrijpen.

blogartikels schrijven

SEO-copywriting voor nieuwe teksten

Gaat u een compleet nieuwe website lanceren? Of plant u een uitbreiding met een aantal nieuwe pagina’s? In beide scenario’s is SEO-copywriting interessant. Alle nieuwe teksten worden geoptimaliseerd voor zoekmachines én gebruikers – een win-win situatie.

SEO-teksten voor bestaande pagina’s

Ook voor bestaande teksten is SEO-copywriting interessant. De inhoud wordt grondig geanalyseerd en herschreven om nog beter te scoren in de zoekresultaten. Met deze SEO-webteksten wordt ook Google verliefd op uw website!

seo copywriter

Maak nu een afspraak

Op zoek naar een SEO-copywriter? Wij helpen u graag verder!

of