SEO OPLEIDING.

Leer de geheimen van zoekmachine optimalisatie.

Zelf aan de slag.

Weet u van aanpakken en heeft u geen schrik om zelf de handen uit de mouwen te steken? Dan komt onze SEO opleiding voor bedrijven van pas. Met deze trainingssessie leren u en uw medewerkers alles over de optimalisatie van een website, van het opzetten van pagina’s tot het bouwen van links. Google zal voor u geen geheimen meer hebben!

Een SEO opleiding is zowel voor KMO’s als grotere ondernemingen interessant. U haalt de kennis in huis om meer klanten aan te trekken via zoekmachines, zonder afhankelijk te zijn van een externe firma. Een SEO opleiding is een investering die zich meermaals terugbetaalt.

De highlights.

Enkele highlights van onze SEO opleidingen voor ondernemingen:

  •  SEO opleiding op maat
  •  Halve of volledige dag
  •  Bij u op kantoor
  •  Geen voorkennis vereist

Inhoud SEO opleiding

01.

INLEIDING

We starten elke SEO opleiding met algemene informatie over de werking van zoekmachines. U leert hoe zoekmachines als Google en Bing websites crawlen, analyseren en indexeren.

02.

ON-PAGE SEO

Daarna starten we met het samenstellen van onze eerste pagina. Op basis van een uitgebreid keyword research gaan we een structuur opzetten en op een correcte manier invullen.

03.

TECHNISCHE SEO

Ook achter de schermen gebeurt er heel wat. In dit deel van onze SEO opleiding bekijken we de technische aspecten van zoekmachine optimalisatie.

04.

EXTERNE SEO

Tenslotte nemen we een kijkje naar de externe factoren die een invloed hebben op de positie van een website, zoals backlinks van andere domeinen.

05.

TIPS & TRICKS

Elke SEO opleiding wordt afgesloten met een overzicht van handige tips & tricks. We bespreken ook enkele tools die het leven van een SEO makkelijker maken.

Maak nu een afspraak

Contacteer ons voor een op maat gemaakte SEO opleiding.

of