WEB DESIGN.

Wij ontwerpen uw nieuwe website.

Uw online visitekaartje

Roept uw website herinneringen op uit de tijd dat we nog met Belgische frank betaalden? Dan is het tijd voor een nieuw website ontwerp.

Uit onderzoek is namelijk gebleken dat bezoekers slechts 50 milliseconden nodig hebben om een website visueel te beoordelen. De kans om een nieuwe klant aan te trekken kan dus weg zijn voordat ze de inhoud hebben gelezen. Het uitzicht van een website is dus enorm belangrijk. Zoals men zegt: you only have one chance to make a first impression. Met een modern, nieuwe website is de eerste stap naar een goede online zichtbaarheid en meer klanten gezet.

Duur? Echt niet!

Web design hoeft helemaal geen fortuin te kosten. Wij gebruiken immers allerlei slimme oplossingen om de bouw van een nieuwe website goedkoop te maken.

Zo kiezen we steeds voor een content management system (CMS), meer bepaald WordPress. WordPress laat ons toe om razendsnel een op maat gemaakte website te ontwikkelen. Door de snelle ontwikkelingstijd wordt het prijskaartje laag gehouden, wat goed nieuws is voor uw portefeuille.

Meer weten over de prijs van een nieuwe website? Neem dan snel contact met ons op via de contactgegevens onderaan deze pagina.

website ontwikkeling met wordpress

Waarom men voor fuseo kiest

01.

ZELF AANPASSEN

U vraagt aan uw website beheerder om enkele pagina’s aan te passen en twee weken later is er nog niets gebeurd. Vervelend, niet? Dankzij ons CMS kan u zelf aanpassingen doen, zoals teksten wijzigen, foto’s toevoegen, enz. U heeft dus volledige controle over de inhoud.

02.

BUDGETVRIENDELIJK

Met onze modulaire oplossingen kunnen we verrassend snel een nieuwe website bouwen, wat de kostprijs laag houdt. Zo starten onze web design prijzen vanaf €500. Wilt u weten wat uw nieuwe website kost? Neem dan snel contact op!

03.

MOBIELE GEBRUIKERS

Omdat we bij onze klanten zien dat meer dan de helft van de bezoekers een mobiel toestel gebruikt (tablet of smartphone), hebben al onze ontwerpen een responsive design. Zo genieten deze mobiele bezoekers van een optimale surfervaring.

04.

E-COMMERCE

Bij fuseo kan u met alle web design noden terecht. Wij bouwen niet alleen klassieke websites, maar ook e-commerce platformen (web shops) en campagnesites. Voor elke digitale aanwezigheid hebben wij een passend antwoord.

05.

ADVIES

Een nieuwe website laten bouwen vraagt om heel wat belangrijke beslissingen. Gelukkig kan u steeds op onze expertise vertrouwen om van uw nieuwe website – visueel, functioneel en inhoudelijk – een succes te maken. Wij staan u graag bij met advies.

06.

ONDERHOUD

Na de oplevering laten wij u niet in de kou staan. U kan steeds bij ons terecht voor het onderhoud en bepaalde extra’s (nieuwe pagina’s, aanpassingen, nieuwe functies, …). Wij zorgen dat uw website in topconditie blijft!

Enkele realisaties

verandaland perfecta
VERANDALAND PERFECTA

Voor Verandaland Perfecta ontwierpen we een moderne website met een focus op inspirerende foto’s.

nieuwe website ninfea
NINFEA

Wellness centrum Ninfea kreeg een stijlvolle website met een zekere zen-uitstraling.

sportx web design
SPORT X

Sport X Bouwel vroeg een trendy webshop om online te verkopen. Fuseo zorgde hiervoor.

Maak nu een afspraak

We helpen u graag bij de bouw van een nieuwe website.

of